17 oktober 2012

Vernieuwd restaurant Spirit groot succes

Het vernieuwde vegetarisch en biologische restaurant Spirit is een groot succes. De openingstijden zijn verruimd, de zaak is flink groter en het menu is aangepast.

Spirit zit in de Groene Passage. Door het vertrek van boekwinkel Himalaya kon Spirit uitbreiden. Ook is de Wereldwinkel verhuisd naar de benedenverdieping van het duurzame winkelcentrum en is een doorsteek gemaakt naar woon- winkel Van Binnen. In september is het vernieuwde restaurant geopend.

Spirit werkt uitsluitend met biologische en vegetarische ingrediƫnten van het seizoen. Gasten kunnen bij een groot buffet zelf hun maaltijd samenstellen en bepalen dus zelf hoeveel zij opscheppen en betalen (afrekenen gaat op basis van gewicht). Voor de patisserie gebruiken de koks agavesiroop of rijststroop in plaats van suiker. Dat is gezonder.

De formule is niet veranderd, maar wel de inrichting, het vloeroppervlak, de dagverse gerechten en de openingstijden. Gasten kunnen nu van 8.00 in de ochtend tot 23.00 in de avond terecht voor ontbijt, lunch en diner. Bij Spirit werken zo'n tien mensen. De Groene Passage verkoopt overigens ook nog steeds boeken, maar nu op de eerste verdieping, bij Labyrint.

Bekijk ook de nieuwe website van Spirit.