12 oktober 2010

(Bijna) gratis energiescan voor jouw baas!

Je weet natuurlijk dat Carrotmob zoveel mogelijk ondernemers wil verleiden om te investeren in duurzaamheid. Je kunt ons daarbij nu actief helpen, op je eigen werkplek! Ben je eigen baas, dan hebben we een geweldig aanbod voor je. En werk je bij een leuke werkgever, dan wil je hem of haar vast vertellen over deze mooie kans. 

Het Rotterdamse bedrijf Clear and Green Consultancy biedt namelijk tien keer een duurzaamheidscan aan voor de extreem lage actieprijs van 110 euro. De scan brengt in kantoren, scholen en fabrieken verspillingen in kaart en adviseert ondernemers hoe zij kunnen besparen op CO2-uitstoot. Maak gebruik van deze kans en praat erover met je werkgever.

Tot slot positief nieuws uit de Rotterdamse winkelstraten. Twee weken geleden is Lush Cosmetics geopend aan de Hoogstraat, naast de V&D. Zij verkopen biologische, vegetarische en zelfs veganistische zepen, shampoo’s en scrups. Verder is op de Nieuwe Binnenweg de delicatessenwinkel Alles komt van Buiten geopend. Zij verkopen heerlijke streekproducten en ze hebben een biologisch assortiment. Meer Rotterdamse Eco Links zie je aan de rechterzijde op onze website.