22 januari 2011

Snel besluiten over goedkope zonnepanelen!

Over een week sluit de inschrijving voor de goedkoopste zonnepanelen van Nederland. Daarna gaat een megaorder de deur uit voor minimaal 8.000 sets. Subsidie is niet nodig, want door de lage prijs verdien je de panelen in 13 jaar terug door een lagere energierekening.

De panelen zijn zo goedkoop door een deal van Stichting Wij Willen Zon met een Chinese producent van hoogwaardige zonnepanelen. Door in een klap 10 megwatt te bestellen heeft de stichting een flinke korting bedongen. Ideaal dus voor mensen die zonder ingewikkelde subsidieaanvragen, snel voordelig eigen stroom willen. Het is ook mogelijk om dezelfde panelen gratis op je dak te laten leggen. Je energierekening gaat dan niet omlaag doordat je eerst de panelen aflost.

Besluit snel en bestel meteen een set panelen voor je dak. Op de website van Wij Willen Zon vind je alle informatie die je nodig hebt. Heb je zelf geen dak op het zuiden of het zuidwesten, vraag dan eens aan vrienden of familie of je bij hen panelen mag plaatsen. Interesseer ook je werkgever voor deze actie. Een slimme ondernemer die vooruit durft te denken, kiest natuurlijk altijd voor een investering die op termijn geld oplevert!