9 januari 2011

Kom in actie: voorkom faillissement Jas!!!

De biologische kledingwinkel Jas is in zwaar weer terecht gekomen. Eigenaar Jasper Dierx heeft door de economische recessie één seizoen zeer slecht gedraaid en toen een schuld opgebouwd die moeilijk weg te werken is. Jas is op dit moment weer kerngezond en levensvatbaar.

Zonder financiële injectie dreigt Jas echter alsnog failliet te gaan, uitgerekend nu de verkopen flink aantrekken. De winkel van Jas wil daarom eenmalig 'kortingspassen voor het leven' aanbieden om snel de voorraden te kunnen aanvullen. Bij voldoende animo leveren deze Jaspassen een substantiële financiële bijdrage aan de doorstart van Jas en help je als klant mee om de winkel te behouden. Een pas van (eenmalig) 100 euro biedt levenslang 5% voordeel; een Jaspas van 200 euro levert 10% korting op en voor 500 euro kopen vaste klanten voor de rest van hun leven buiten de uitverkoop met een reductie van 25%!!!

Eigenaar Jasper Dierx wil peilen of er animo bestaat voor de pas. Tijd dus om als Carrotmobber in actie te komen en te voorkomen dat Rotterdam straks de enige grote Europese stad is zonder ook maar één biologische kledingwinkel. Voor meer informatie over de pas of het doorgeven van interesse in aanschaf van een Jaspas, mail je naar info@organicjas.com. Elk nadeel heeft overigens ook zijn voordeel, want door de financiële ellende zijn alle jassen en tassen (en ook alle andere kleding) nu scherp afgeprijsd. Ga daarom snel langs aan de Nieuwe Binnenweg en sla je slag!